בית הספר לבישול טבעוני של גלי לופו אלטרץ

 

יד ביד 

תכנית ליווי והעצמה לטבעונים טריים

החלטתם לעבור לטבעונות אז ראשית- מזל טוב!

זו החלטה נהדרת שתשפיע לטובה על בריאותכם והרגשתכם, גם על החיות והאקולוגיה.

רגע אחרי ההחלטה אתם עלולים למצוא את עצמכם מול שוקת שבורה או לחילופין מקרר כמעט ריק- 

ללא מוצרים מן החי שהייתם רגילים לאכול ועכשיו הם כבר לא בתפריט.

הרגלי הקניה והמדפים בסופר ישתנו: מה טבעוני ומה לא? בפסטה ובלחמניות יש ביצים? איך מכינים שניצל טבעוני? יש גבינה טבעונית עם ערכים טובים?

ופתאום כל ארוחה הופכת לפרוייקט, וזה מעייף וגם קצת מפחיד כי אין לכם כוונה לעמול עכשיו שעות מדי יום במטבח אם לא עשיתם את זה עד עכשיו...

אז נעים מאוד, קוראים לי גלי לופו אלטרץ, טבעונית כתשע שנים ומורה לבישול בריא ב14 השנים האחרונות, עם נסיון של 31 שנים (!) בתחזוקת מטבח משפחתי פעיל ואשמח לתת לכם ליווי בדרך של העצמה וגילוי לחיים טבעונים טעימים ופשוטים. לאורח החיים שלכם נכניס הרגלי הקניה ובישול שיתאימו למה שאתם רגילים, רק עם מצרכים טבעוניים.

הרי אין שיטה אחת אלא הרבה מאוד דרכים להגיע לאיזון שיתאים במיוחד לכם בין קניית מזון מוכן או חומרי גלם בלבד, בין שימוש במתכונים מורכבים או פשוטים, בין מי שאוכל בעיקר בחוץ כל השבוע אבל עומד שעות ביום שישי להכין ארוחה משפחתית או סטודנטים שלוקחים כל יום קופסה של מזון ביתי מבושל כדי לא לאכול בורקס מצריב במנזה.

בתכנית ייעוץ של 4-8 מפגשים נתווה לכם ביחד דרך, נפתור קושיות, נלמד איך קוראים תויות על מוצרי מזון, מה כדאי להכין מראש ומה כדאי להכין במקום, קיצורי דרך הכרחיים לחיי מטבח פשוטים והרבה סדר והגיון.

המפגשים יתנהלו און ליין ביום ושעה קבועים פעם או פעמיים בשבוע, בכל מפגש נדבר גם על משימות להכין למפגש הבא:

היכן נתקלתם בקושי ספציפי (מה שמים בכריך??) 

היכן עובר הגבול בין מזון קנוי למזון מעובד? 

קשיים לא צפויים בזמן הבישול (העדשים לא התרככו בגלל החומציות של העגבניות!)

איך מתגברים על תופעות פיזיות בשל המעבר לתזונה החדשה (מה עושים עם העירנות הזו פתאום וכן, גם איזה תה כדאי לשתות כדי להקל על העיכול של קטניות וזו בדיוק הסיבה להתחיל להנביט)...

וכן הלאה.

אז רגע לפני שאתם מחבקים טופו ואז מזדעזעים מכך שאין לו טעם, תתקשרו אלי.

למשתתפים בסדנאות הבישול הפרונטאליות שלי תינתן הנחה של 20% בתכנית הליווי.

© 2023 by Healthy Cooking. Proudly created with Wix.com