February 19, 2013

אני אוהבת לאפות, כולם אוהבים לאכול מאפים ביתיים מתוקים ונימוחים. אבל אני ממש לא אוהבת את המחשבה על כל הסוכר הזה שנכנס לנו לגוף, כאילו בפירות ובקמח אין מספיק פחמימות שאני צריכה עוד להוסיף. אז חשבתי חשבתי, ובמקום להשתמש בסילאן (שהוא סירופ תמרים מעובד שבינו ובין סוכר מעוב...

February 6, 2013

 

מעט המחזיק את המרובה, זה מה שעולה בדעתי כשאני מנסה לתמצת את תרומת שיבולת השועל למטבח שלי. שיבולת שועל (קוואקר) על כל צורותיה: מלאה ומשוטחת שלמה, משוטחת וטחונה להכנה מהירה וגרגרים שלמים ממש כאילו נשרו מן השיבולת הם מוצר מובהק במטבח של מי שמנסה לאכול בריא יותר.

מה לא אמר...

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Healthy Cooking. Proudly created with Wix.com