April 22, 2013

מעט המחזיק את המרובה, זה מה שעולה בדעתי כשאני מנסה לתמצת את תרומת שיבולת השועל למטבח שלי. שיבולת שועל (קוואקר) על כל צורותיה: מלאה, קלופה, משוטחת שלמה, משוטחת וטחונה להכנה מהירה וגרגרים שלמים ממש כאילו נשרו מן השיבולת הם מוצר מובהק במטבח של מי שמנסה לאכול בריא יותר.

מה...

April 8, 2013

רבים שואלים אותי אם אני מלמדת בסדנאות בישול לדיאטה או איך לבשל עם כמה שפחות שמן ו/או קלוריות, ולכולם אני עונה תשובה סבוכה ומפותלת. אז הנה היא, התשובה, הסיבוך, הפיתול והאמונה, כל כולם במאמר שלפניכם:

אין דבר כזה, בדת שלי, אוכל דיאטתי. ואם אני נתקלת במוצר דיאטתי אני דבר רא...

April 7, 2013

כמה פעמים בשנה מתפרסמות רשימת "עשרת המזונות המומלצים לעונת המעבר \ לחורף בריא \ לסתיו מעונן " מחקו את המיותר…

כאנטיתיזה לרשימות המייגעות הללו שתמיד גורמות לי להרגיש שאינני צורכת מספיק את המזונות המומלצים בהן, (ולמען האמת, מרגישים שרשימת ה"עשה" נועדה לעודד רכישה, חזקה או...

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Healthy Cooking. Proudly created with Wix.com