May 5, 2013

המאמר נכתב כחלק מהתורה שבעל פה שבסדנאות הבישול הטבעוני "מהיר ובריא שילדים אוהבים" ו"ירקות זה לא רק סלט" ו  "סדנת גבינות טבעוניות".

 

באותה ארוחה כשראיתי כיצד הילד (עוד שניה בן 10 ) אוכל רק קייל בעוד אמו הנודניקית (אני) אומרת לו בפולניות: תאכל גם קציצה (טבעונית כמובן) תאכ...

May 1, 2013

פעם אהבתי להגיד : חמצן צריך, לנשום אתם יודעים? אוכל צריך, אז חייבים לדעת לבשל!

חייבים לדעת לבשל? זהו, שלא ממש. נכון להיום ישנם אנשים רבים שוויתרו על עצמאותם בתחום זה וקונים אוכל מוכן או לוקחים אוכל מההורים. כן, גם אנשים שיש להם ילדים משלהם נסמכים על אחרים שיכינו להם אוכ...

May 1, 2013

 

אין ספק ולכך יסכימו כל שוחרי האכילה הבריאה שכל המרבה באכילת ירקות הרי זה משובח. ירקות מכל הסוגים והצבעים: ירוק, אדום, כתום, סגול ולבן, מצליבים, פקעות וכיוב' הגדרות בוטניות, ובעיני הטבחית ההכללה היא (כמעט) בלתי נתפסת. כל בוקר מתחיל אצלי בביקור בשוק ושם מתנפלים עלי הררי...

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Healthy Cooking. Proudly created with Wix.com