מה כבר ביקשתי? פשטידה עם טעם של כלום. כמו שהייתי עושה פעם לאחי הקטן: פסטה מבושלת, ביצים וקוטג'. היינו חותכים לקוביות ומחסלים ביום אחד את המגש כולו, עם הידיים וקר מהמקרר, ברור. 

מכיוון שהפשטידה היא עם טעם של כלום (כמו שילדים מעדיפים) ואני עפעס כבר לא שם די הרבה שנים, אני...

לפעמים אין צורך להמציא את הגלגל מחדש אלא בדיוק להפך- להמציא שוב את אותו הגלגל או גלגל דומה מספיק אבל עם כלים חדשים...

במזללות הסיניות של סוף שנות ה 80 הגיעה בשורת ה"פרייד רייס" (את הר' לא ממש שומעים...) לישראל ממש בהמשך ישיר למתכון האורז המטוגן עם ירקות של סירקיס בספר ה...

תפוח אדמה הוא בכלל לא של חורף, עם כל ההבילות שלו ותחושת המזון המנחם הפחמימתי הרך/פריך. הוא בכלל של אביב וקיץ! שאז הוא יוצא מן האדמה והוא טעים יותר ובריא יותר כשהוא טרי ולא ישב בחושך, במקרר, במסכנות...

והפתעה נוספת היא שיש הרבה יותר מאשר 2 סוגים של תפוחי אדמה, לא רק "אדו...

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Healthy Cooking. Proudly created with Wix.com