אפייה מתוקה ללא סוכר? עם תמרים!

February 19, 2013

אני אוהבת לאפות, כולם אוהבים לאכול מאפים ביתיים מתוקים ונימוחים. אבל אני ממש לא אוהבת את המחשבה על כל הסוכר הזה שנכנס לנו לגוף, כאילו בפירות ובקמח אין מספיק פחמימות שאני צריכה עוד להוסיף. אז חשבתי חשבתי, ובמקום להשתמש בסילאן (שהוא סירופ תמרים מעובד שבינו ובין סוכר מעובד אין הבדל גדול) הכנסתי לבלנדר כמה תמרי מג'הול עסיסיים, המתיקות נפלאה והסיבים התזונתיים שם, גם אם הם טחונים...

 

מה עוד אפשר לבקש?

שיהיה קל להכנה?

קיבלתם. מתכון ערבב ושגר בלי הפרדות, הקצפות או חומרים קשים להשגה.

שיהיה אפשר לשמור?

במקרר עד 3 ימים ואפשר גם להקפיא בבודדים, ולשלח ליום הלימודים או העבודה במצב קפוא, תוך שעתיים המאפינס חוזר למצב צבירה של "הרגע יצא מן התנור".

מאפינס פירות טבעוני וללא תוספת סוכר, שהילדים (וגם הגדולים!) ממש אוהבים.

מאפה מתוק, ללא תוספת סוכר שמתיקותו בנויה מפירות בלבד, קמח מלא, טבעוני ובריא. ארוחת הבוקר המושלמת לילדים, או אפילו חטיף בריא ומשביע בין הארוחות.

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

March 31, 2019

Please reload

Archive