פשטידתירס טבעונית מבית היוצר של סדנאות בישול בריא

February 25, 2018

אני קשובה לרחשי הציבור, גם לרחשי הקיבה שלי אבל זה כבר סיפור  אחר.... בסדנאות השבועיות אני פוגשת את הציבור שלמענו אני ממציאה מתכונים (וברור שגם למען עצמי!) ושם אני מלקטת את הבקשות, ממש כמו סנטה קלאוס עם שק, מצנפת וכרס גדולה. בדיוק ככה.

והציבור מבקש פשטידת תירס. כזו פשוטה שילדים אוהבים וההורים שלהם עוד יותר. פשטידתירס טבעונית פשוטה שתמיד מצליחה וקל להכין. פעם היינו משתמשים בביצים וקוטג' והיום כשהבנו שאלו מוצרים לא בריאים אנחנו עוברים הלאה לטופו ועדשים אבל איך מכינים מהם פשטידה??? אז ככה, יותר פשוט מזה? אין.

פשטידת תירס (25 יח' אישיות או תבנית מלבנית) 

 

800 גרם גרעיני תירס (קפוא מופשר או משומר מסונן) 

300 גרם טופו

1 כוס מים

¼ כוס קמח תירס (פולנטה הצהוב)

¼ כוס קמח עדשים

¼ כוס שמן זית

1 כפית מלח

 

1. לשים בבלנדר: 1 כוס מגרעיני תירס ואת שאר המצרכים: טופו, מים, קמח תירס, קמח עדשים, שמן זית ומלח ולהפעיל עד קבלת קרם חלק לחלוטין.

2. לערבב בקערה עם שאר התירס ולחלק לתבניות מאפינס (25 יח') או תבנית מלבנית גדולה.

3. לאפות ב 190 מעלות, 25 דק' למאפינס, 45 דק' לתבנית גדולה (בפיירקס האפייה אטית יחסית לסיליקון, קחו את זה בחשבון זמן האפייה).

 

רוצים ללמוד לעבוד עם טופו? חומר גלם מופלא שאין כמוהו לקציצות, פשטידות ועוד! סדנת הבישול הטבעונית "מה טופו אוהליך" יום רביעי 18:00 בכפר סבא 10/10/2018 נותרו עוד מס' מקומות פנויים! לרישום שלחו לי מייל כאן.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

March 31, 2019

Please reload

Archive