איזה טרוף!
- גלי לופו אלטרץ

- 25 באוג׳
- זמן קריאה 1 דקות

לא, אין דברים כאלו.טבעוני ודל פחמימה וממש קל להכין ולא דורש ציוד מיוחד כמו תבניות או מדחום....
טרוף הוא פצצת של טעם מרוכז מריר ועשיר שממלא את הפה כולו בטעם ואז הדים של טעם ואפילו אחרי שנעלם ונבלע- נשארת בפה התחושה המלטפת העמוקה כמו יער קסום שהאדמה שלו היא קקאו.
הידעתם שטרוף היא המילה בצרפתית לכמהין, אותה פטריה מסתורית ומכוערת שגדלה ליד השורשים ויש לה תועפות של טעם אוממי עמוק וארומה שיש לה חיקויים איומים בשמני כמהין שלא כייף להריח? אז זו הסיבה שטרוף לא מעצבים בידיים אלא עם כפיות, המסה עדינה וגם ככה תימס לכם בידיים - בכל מקרה התוצאה אמורה להיות מעט אמורפית ולא עגולה וסימטרית.... ולהיות דומה לפטריה המשונה.
תיאום וטיעום ציפיות - זה ממתק דל פחמימות מספק מאוד שמיועד לאוהבי השוקולד המר ועז הטעמים, אלו ממש לא כדורי שוקולד מ"ילדים מבשלים"!
טרוף! (24 יח')
100 גרם עיסת קקאו (שוקולד 100%)
3 כפות אלולוז (אלולוז נמס הכי טוב במסה של שוקולד)
4 טיפות רכז מונק פרוט (או ממתיק אחר, לא חובה)
150 מ"ל /גרם קרם קוקוס (שומני)
תוספת טעם לבחירה: קליפת תפוז יבשה או טריה / מלח גס / פלפל קאיין וכד'
2 כפיות קקאו דל פחמימה
ממיסים את השוקולד עם קרם הקוקוס.
לפני שמערבבים מוסיפים את הממתיקים ומערבבים היטב, מוסיפים תוספת טעם אחת מהרשימה אם רוצים (לא חובה).
מקררים היטב.
באמצעות 2 כפיות מעצבים את הטרוף מעבירים לקערית עם קקאו ומשם לעטרות נייר ולמקרר.
בחורף אפשר להגיש בטמפרטורת חדר, בקיץ- לא.

































