קסטה טבעונית

ראשית- תסלחו לי כי הפוסט הזה הולך להיות עמוס סוכר ברמה מסוכנת.

בריא? זה לא.

אבל מרגע שראיתי את הביסקוויטים הוורודים האלו ידעתי שאני חייבת להכין קסטה טבעונית כייפית מפנקת כזו לילדים.

והם עפו על זה.

אז הצלחתי להתגבר על עצמי וקניתי את המוצר שנקרא "נוזל קוקוס מרוכז וממותק" (של chaokoh) שהגיע ביחד עם הביסקוויט הוורוד לחנויות כאילו נועדו להתממש לכדי הקסטה הטבעונית שפנטזתי להכין. הן החלב המרוכז והן הביסקוויטים הם כל מה שלא מומלץ בתזונה ומרגע שהבנו את זה בואו נכין ביחד קסטה מדהימה.

בין הביסקוויט לגלידה שילבתי גם ריפל פטל- פס מתיקות אדום, אפשר בלעדיו ואפשר גם להשתמש במעדן פירות יער או ריבה.

כמובן שאפשר להכין מכל ביסקוויט אחר: רגיל, עם קקאו, עוגיות או ביסקוויט ללא גלוטן!

רק בקשה קטנה- אל תבקשו גרסה בריאה יותר, כי אז אומר לכם שאפשר להכין כאלו ולא לאכול מהם.

זה הכי בריא שאצליח להגיע אליו.



המצרכים:

24 ביסקוויטים מכל סוג שתבחרו

לגלידה:

250 מ"ל קרם קוקוס 20% שומן (קר מהמקרר)

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

1 גבינת סויה בטעם טבעי

1 פחית נוזל קוקוס מרוכז וממותק


להכנת ריפל (פסי מתיקות וורודה) לבחירה:

3 כפות סירופ בטעם פטל

5 כפות סוכר

2 כפות מים


הכנה:

  1. מקציפים את קרם הקוקוס עם הפודינג עד שמסמיך מעט, מוסיפים גבינה ואת כל תכולת הפחית של חלב הקוקוס המרוכז. ממשיכים להקציף עד שמסמיך. מכניסים להקפאה עד שמתייצב חלקית, 2-4 שעות.

  2. אם רוצים ריפל (פסי מתיקות בטעם פטל) מכינים כך: בסיר קטן בוחשים את המצרכים ומרתיחים עד שצמיגי כחמש עד שבע דקות.

  3. מסדרים בתבנית גדולה 12 ביסקוויטים (3 כפול 4), מניחים את הגלידה על הביסקוויטים בצורה שווה, מנטפים ריפל אם רוצים או מעדן פרי (קונפיטורה ללא סוכר) או ריבה או בלי בכלל ומסדרים את 12 הביסקוויטים הנותרים באופן חופף לשכבת הביסקוויטים התחתונה ושולחים להקפאה.

  4. כשקפוא לחלוטין חותכים בין הביסקוויטים ליצירת 12 קסטות, שומרים כמובן קפוא עד ההגשה.




Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags