top of page

קרם יוגורט, קולי פירות יער ופירורים פריכים

  • תמונת הסופר/ת: גלי לופו אלטרץ
    גלי לופו אלטרץ
  • לפני 8 שעות
  • זמן קריאה 2 דקות

השחיתות האמתית היא שקינוח כל כך טעים הוא גם דל פחמימה, ומכיל המון רכיבים בריאים בסך הכל וגם ממש פשוט להכנה וגם מפנק? זה לא מובן מאליו שכל הרשימה הזו נכנסת לתוך כוס אחת קטנה - כל מה שצריך בסיום ארוחה. למרות שיש כאן שלוש שכבות ושתי קערות לשטוף- את שלב הכנת הפירורים אנחנו נכין ישר בתבנית כך שנחסך כלי אחד לשטיפה וגם זה הישג... פשוט וקל, וכן, דל פחמימות.


ree

המצרכים ל 8 יחידות:

לפירורים הפריכים

1/2 כוס קמח שקדים

1 כף קמח קוקוס

קורט מלח

2 כפות אריתרטול / כמה טיפות מונק פרוט (לא אלולוז שפוגע בפריכות ומשחים מהר מדי)

30 גרם חמאה


לקרם

1/2 כוס שמנת להקצפה (38%)

3 כפות אריתרטול (או ממתיק אחר כגון אלולוז)

3-4 טיפות רכז מונק פרוט (או ממתיק אחר שאתם אוהבים)

1/2 כפית סוכר וניל דל פחמימה (תכינו לבד זה פשוט וקל המתכון כאן! אבל אפשר כל מוצר וניל אחר שיש לכם והוא דל פחמימה) 1 כוס יוגורט יווני 10%

1 כפית גרידת לימון (אפשר גם בלי)


לקולי פירות יער

1/4 כוס אוכמניות (אפשר קפואות)

1/4 כוס דובדבנים ללא חרצנים (אפשר קפואים)

1 כף אלולוז / אריתרטול


מומלץ להצטרף לסדנת הזום ממתקים ועוגיות דלי פחמימה,

שיטת לימוד ייחודית ומוכחת להכרת עולם הקונדיטוריה דל הפחמימות-

גם ללא ניסיון קודם יצאו לכם מעדנים טעימים יותר ממה שניתן היום לקנות!



ההכנה:

  1. להכנת הפירורים מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה, מניחים במרכזה את היבשים: קמח שקדים, קמח קוקוס, קורט מלח ואריתרטול, מוסיפים את החמאה חתוכה לקוביות ומעסים עם האצבעות ליצירת בצק אחיד, מפוררים אותו לפירורים, אופים ב 170 מעלות עד הזהבה, 8- 10 דק'.

  2. להכנת קרם היוגורט מקציפים בכלי עמוק את השמנת עם הממתיקים והווניל עד שנוצרת קצפת רכה אך יציבה, מוסיפים את היוגורט וגרידת הלימון ומקציפים היטב עד היווצרות קרם קרמי ואחיד.

  3. להכנת קולי פירות יער טוחנים עם בלנדר מוט את פירות היער בקערית עמוקה (אפשר להפשיר למחצה) עם הממתיק שבחרתם.

  4. מרכיבים את הקינוח:

    מניחים כפית קולי פירות יער בתחתית כל כוס ועליה כשתי כפות קרם יוגורט, ואז מחלקים את הפירורים באופן שווה בין הכוסיות. מקררים, נשמר היטב במקרר בכלי סגור מספר ימים.


    זה פשוט להכנה אם תקפידו על הכנה מסודרת: כשמכינים קינוח כוסות עובדים בשיטת הפס, כמו במסעדה-

    קודם מניחים באמצעות כפית בכל הכוסות את הקולי, ואז מניחים בכל הכוסות את הקרם ובסוף מניחים בכל הכוסות את הפירורים. ככה החלוקה שווה והעבודה רציפה ויעילה כמו שאני מדגימה בסרטון כאן:



    מחפשים מתכון טבעוני או פרווה?

    קינוח מקביל וטעים ומפנק לא פחות כבר פורסם כאן

 
 
Featured Posts
בקרוב יהיו כאן פוסטים ששווה לחכות להם!
כשיתפרסמו פוסטים, הם יופיעו כאן.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Healthy Cooking. Proudly created with Wix.com

bottom of page